Over ons

Een schat aan herinneringen, ideeën en ambities, dat is waar Bronsheim onder andere voor staat. Binnen dit hotel restaurant hebben de afgelopen jaren al vele mensen verbleven, getafeld, gedronken en gelachen. Onder het genot van dranken en spijzen hebben gasten hier onvergetelijke avonden beleefd. Het is daarom geen verrassing dat Bronsheim ondertussen een begrip is binnen Brunssum. Bronsheim staat voor gezellig koffie drinken, ‘even een borrel doen’ of ‘uitgebreid tafelen’. Niet voor niets heet het restaurant ‘De Hoeskamer van Broenssem’.

Toen wij, Maud en Raymond Wijnands begonnen aan dit restaurant konden wij hier slechts van dromen. Nu kijken wij al met gepaste trots terug maar zeker vooruit, er zijn namelijk nog zoveel dromen die het ook verdienen uitgevoerd te worden.

De familiaire sfeer is nadrukkelijk aanwezig binnen “ozze hoeskamer”, mede doordat wij als gezin dit restaurant runnen. Wij geven onze gasten graag het gevoel van een huiselijke en ongedwongen sfeer; dit merkt u aan de persoonlijke benadering van ons team!

Ons restaurant voelt als een warm bad, alsof je op bezoek bent bij goede vrienden die je graag een avondje lekker verwennen!

 

Ons team en wij hopen hiermee dat Bronsheim nog lang een schat aan herinneringen, ideeën en ambities mag herbergen én voortbrengen!

Sluiten

Reserveren